Naviva en Yunio Kraamzorg over Vitaal Verder

Eva Buunk, AVR Adviseur van Naviva kraamzorg en kraamzorg Yunio over Vitaal Verder:

“Vitaal Verder verzorgt voor onze organisaties alle arbeidsdeskundige rapporten. Wij ervaren Vitaal Verder als een organisatie die kwaliteit levert, professioneel is, snel schakelt, mee denkt en snelle service verleent. Kortom een zeer prettig samenwerking en een aanwinst in onze providerboog”.

Andere referenten

Laura Hollink, Manager P&O van de Brookhuisgroep over Vitaal Verder:

De Brookhuis Groep werkt samen met Vitaal Verder voor haar arbeidsdeskundige onderzoeken. We zijn erg tevreden over de samenwerking, met name de praktische en persoonlijke benadering en de korte lijnen ervaren wij als zeer prettig. We kunnen Vitaal Verder dan ook zeker aanbevelen.

Antoinette van de Kraats, Operationeel Manager HR Flex / Recruitment USG People over Vitaal Verder
“Vitaal Verder ondersteunt USG People bij arbeidsdeskundige onderzoeken voor onze directe en indirecte zieke medewerkers, welke werkzaam zijn bij de verschillende werkmaatschappijen van USG People. De manier van werken van Vitaal Verder spreekt ons erg aan. Zij leveren inhoudelijk goede rapporten welke een meerwaarde leveren voor een verder dossieropbouw. Bij Vitaal Verder komt men uit de uitzendbranche waardoor zij voldoende feeling hebben met onze organisatie en daardoor hun expertise goed kunnen toepassen. De pragmatische insteek, oplossingsgerichtheid en open en duidelijke manier van communiceren naar ons toe heeft tot op heden geresulteerd in een zeer succesvolle samenwerking.”

Ellen Rinket, verzuimcoördinator Visschedijk facilitair over Vitaal Verder
“Vitaal Verder verzorgt voor ons arbeidsdeskundige onderzoeken. Zij maken duidelijke, realistische rapporten, waarbij zowel belangen van de medewerkers als de organisatie worden meegenomen. Wat ik vooral plezierig vind is dat ik soms een complex vraagstuk heb over re-integratie en wetgeving waarbij een telefoontje met Vitaal Verder ons helpt in het bewandelen van de juiste weg. Voor hen is dit vanzelfsprekend en service van de zaak. Ook word ik regelmatig geïnformeerd over de ontwikkelingen in het vakgebied door de nieuwsbrief. Kortom: ik ga voor een langdurige en vooral een prettige samenwerking.”


Berend Moerdijk, Teamhoofd Bureau Arbo ai MST over Vitaal Verder:

Vitaal Verder ondersteunt het MST bij de inrichting van het eigen regiemodel verzuimbegeleiding. De no nonsense werkwijze van Vitaal Verder wordt zeer gewaardeerd binnen het MST. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de behaalde successen.

Eddy van Beverwijk, Health Coach Deloitte over Vitaal Verder
Deloitte heeft gekozen voor een samenwerking met VitaalVerder vanwege hun goede vaktechnische kennis, bereikbaarheid en flexibiliteit. De arbeidsdeskundigen van VitaalVerder leveren maatwerk en geven goede aanvullende adviezen waarbij zij oog hebben voor de belangen van de werkgever als ook voor de werknemer.

Theo van Vlodrop, directeur Ssense, over Vitaal Verder
"Vitaal Verder heeft voor Ssense een inhoudelijke seminar verzorgd voor onze klanten. De terugkoppeling van de deelnemers was heel positief. Gemiddeld werd er boven de 8 gescoord. Vooral de professionaliteit en kennis van Vitaal Verder werd benoemd. Wij gaan hier zeker een vervolg aan geven."

Stephanie Schwering, HR Manager IKEA, over Vitaal Verder
"De no nonsense dienstverlening van Vitaal Verder bevalt mij prima. Dit past bij onze bedrijfscultuur. De openheid en duidelijkheid in de samenwerking met onze medewerkers, ons als HR en Vitaalverder geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij gaan voor een langdurige samenwerking!"

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
0541-571058

email: info@vitaalverder.nl

KvK
66531950
Bank
ABN AMRO
NL14ABNA0569348404

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden ?
Nieuwsbrief najaar 2020